Del, , Google Plus, Pinterest,

Din nye frokostfavoritt

Kornmo knekkebrød gir deg en virkelig god start på dagen!

Opplevelsene er mange og ulike, men de fleste av oss forbinder Kornmo med tradisjon og gode barndomsminner. Kornmo ble lansert i 1946, og har vært en del av nordmenns liv helt siden da.

Sunt og mettende

Pack

Det er nå 70 år siden den elskede fullkornskjeksen kom til verden, og nå tas de gamle tradisjonene til nye høyder. I år lanseres Kornmo Bakte Knekkebrød. Bakt med masse korn og frø er de både sunne og mettende, og du kan velge mellom to smaksrike varianter; Havre & Solsikke og Urter & Havsalt. De passer like godt til hverdagsmat som til helgekos, enten det er til frokost eller til kvelds.

Knekkebrødene fra Kornmo består av en rekke sunne og næringsrike ingredienser, som gir kroppen nyttig energi. Nå gir vi deg også muligheten til å bake de selv – oppskriften på knekkebrødene finner du på baksiden av pakken, slik at du kan sikre deg dersom det skulle gå tomt for skapet.

Oppskrift-og-krukke_1
Klikk for større bilde!

Visste du at…Kornmo

den originale Kornmo fullkornskjeksen har vært en fast gjenganger på norske serveringsfat i generasjoner, og det er den 70 år gamle oppskriften som ligger til grunn for dagens Kornmo Original? Merket har lange tradisjoner som stammer tilbake til Sætre Gård i Heggedal, der de første Sætre-kjeksene ble bakt.

 

 

 

Del, , Google Plus, Pinterest,